با توجه به این موارد، میتوان گفت که ساخت یک نقشه سایت در وردپرس کمتر از چند دقیقه وقت شما را خواهد گرفت. یک نوع سایت مپ دیگر وجود دارد که مبتنی بر HTML بوده و در این نقشه سایت نیز تعدادی فایل وجود دارد. به طور کلی نقشه سایت HTML دارای اطلاعاتی درباره سایت و صفحات آن است و کاربران میتوانند با استفاده از کدهایی که در ساختار سایت وجود دارد، به قسمتهای مختلف سایت دسترسی داشته باشند. از این زبان برای نمایش ساختار سایت استفاده میشود که کاربران نیز میتوانند آن را مشاهده کنند. اما در نقشه سایت XLM که همان ابتدا معرفی کردیم، معمولاً شناخت ساختار سایت در اولویت است. در ادامه میتوانید با نقشه سایت HTML و XML آشنا شوید. همین امر باعث میشود تا گوگل با سرعت بیشتری محتوا را بررسی کرده و سئوی سایت بهبود یابد. برای ایندکس کردن صفحات سایت خود، کافی است که لینکهای سایت یا URL سایت را در سایت مپ قرار دهید و بعد از مدت کوتاهی، ایندکس شدن صفحات سایت خود را مشاهده خواهید کرد.
نقشه سایت HTML یا زبان نشانه گذاری ابرمتنی (Hyper text Markup Language) به صورت کدنویسی بر روی سایت سئو بای د سیا سایت پیادهسازی میشود. نقشه سایت XML یا زبان نشانه گذاری قابل توسعه (Extensible Markup Language) به صورتی است که از دید کاربران به دور بوده و فقط روباتهای گوگل میتوانند آنها را ببینند و بخوانند. نکته جالب توجه اینجاست که اگر شما یک محتوا را در سایت خود منتشر کرده باشید و مدتی بعد، آن را بروزرسانی کنید، محتوا دوباره بررسی شده و از طریق سایت مپ، به گوگل اطلاع داده میشود. 5. در صورتی که همه موارد را به درستی انجام داده باشید، سایت مپ شما ایندکس خواهد شد و پیغام آن را مشاهده میکنید. نقشه سایت مانند یک آدرس عمل میکند و باعث میشود که صفحات نامرتب سایت شما، منظم به نظر برسند و رباتهای گوگل، خیلی سادهتر بتوانند صفحههای سایت را شناسایی کرده، بخوانند و ارزشگذاری کنند. صفحه سایت شما خیلی آرام و آهسته بارگذاری میشود. با توجه به مواردی که گفتیم، اگر وبسایت شما نقشه سایت ندارید، بهتر است در اولین فرصت برای ساخت آن تلاش کنید تا با یک تیر، سه نشان بزنید؛ هم سایت خود را ایندکس کنید، هم سئوی سایت را بهبود دهید و هم محتوای سایت خود را ارزشگذاری کنید.
3. اگر قبلاً نقشه سایت شما در گوگل ثبت شده باشد، در جدول، آن را مشاهده کرده و عبارت Success نمایش داده میشود. ریدایرکتهای سایت شما بیش از حد زیاد است و موتورهای جستجو مقدار کمی را در نظر میگیرند. 1. در ابتدا باید به حساب وبسایت خود در Google Search Console بروید. این روش نیاز به دانش برنامهنویسی دارد و شما باید کدنویسی به صورت HTML را به خوبی از بر باشید. در ادامه این مطلب از آکادمی کاپریلا با ما همراه باشید تا درباره نقشه سایت، اطلاعات کاملی را به شما بدهیم. ثبت نقشه سایت در گوگل بسیار ساده است و چند مرحله کوتاه دارد که در ادامه آنها را به شما معرفی میکنیم. به شما پیشنهاد میکنیم که صفحهای که دارای این خطا است را حذف کرده و یا به یک صفحه 301 را دایرکت کنید و یا اگر صفحه مربوطه حذف شده است، آن را دایرکت 401 کنید تا گوگل متوجه شود که آن صفحه، عمداً حذف شده است.
در اینجا، منظور از ارزشگذاری این است که هر کدام از محتواهای سایت، با همان ارزشی که در بین دیگر محتواها دارند، رتبه خاصی به آنها داده میشود که به استفاده از موتورهای جستجو، قابل مشاهده هستند. ریشه تمامی مشکلات، میتواند موارد زیر باشد که با برطرف کردن آنها، این پیغام خطاها نیز از بین میروند و به سئوی سایتتان لطمهای وارد نمیشود. راه سادهتر برای شناسایی خطاهای موجود در سایت مپ و همچنین مشاهده راهکارهای اصلاح آنها، استفاده از سایتهای خطایاب نقشه سایت است؛ این سایتها، با بررسی نقشه سایت شما، در صورت وجود هر گونه خطا در آن، ارورها را به شما نمایش میدهند. سئو مانند یک خانه بسیار بزرگ است که در هر اتاق آن، یک گنج وجود دارد و یکی از با ارزشترین گنجهای سئو، نقشه سایت است. در این مطلب از آکادمی کاپریلا، نقشه سایت یا سایت مپ را به زبانی ساده و مختصر به شما کاربران گرامی معرفی کردیم.