می توانیم از طریق ابزار وب مستر موقعیت و آدرس آن را به گوگل و بینگ نشان دهیم. بسیاری از وب سایت ها و ابزار های آنلاین وجود دارند که می توانید با آن ها فایل خود را اعتبار سنجی کنید. حداکثر اندازه فایل برای نقشه های سایت 50 مگابایت است. اکنون که نقشه سایت را با جزئیات مورد نظر و مطلوب خود ایجاد کرده اید، وقت آن است که آن را در وب سایت خود آپلود کنید. مقادیر اولویت از 0.0 تا 1.0 متغیر می باشند (1.0 بسیار مهم است و هرچه این عدد به صفر نزدیک شود اولیت پایین تر را نشان می دهد) و بد نیست که بدانید اولویت پیش فرض صفحه 0.5 می باشد و در صورت عدم تعریف و مشخص کردن این تگ مقدار پیش فرض برای آن درنظر گرفته می شود. قابل ذکر است که اعطای حداکثر اولویت به تمامی صفحات سایت مپ به شما کمکی نخواهد کرد، چون این مقادیر نسبی هستند و این مقادیر فقط برای تمایز بین صفحات وب سایت شما استفاده می شود. دلیل نمی شود صفحه ای که مقدار اولویت آن پایین انتخاب شده باشد توسط گوگل یا سایر موتور های جستجو بی اهمیت طلقی شود و این اولویت بندی را فقط برای تمایز اولویت بین کل صفحات سایت خودتان انجام می دهید.
موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو و بینگ از نقشه سایت شما برای یافتن صفحات سایت شما استفاده می کنند. اینها یک فایل XML را بیرون می اندازند که می توانید به عنوان نقشه سایت خود از آن استفاده کنید. در زیر یک نمونه از ثبت URL را می توانید مشاهده نمائید. نقشه سایت شما ممکن است به موتورهای جستجو بگوید به نظر شما چه صفحاتی در سایت شما مهمترین هستند، اما همچنان باید محتوای ارزشمند و بهینه شده برای موتورهای جستجو را ارائه دهید و کلمات کلیدی مرتبط را در عنوان و غیره قرار دهید. نقشه سایت طرحی از وب سایت شما است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا تمام محتوای وب سایت شما را پیدا کنند، بخزند و فهرست کنند. گوگل سرچ کنسول ابزاری است که توسط گوگل ارائه شده است و از طریق آن می توانید اطلاعات وب سایت خود را برای گوگل معنی کنید و به گوگل کمک کنید تا با ساختار وب سایت شما بیشتر آشنا شود. در هر صورت، هنگامی که نقشه سایت شما ایجاد شد، توصیه می کنم به صورت دستی به آن نگاهی بیندازید. در این صورت شما باید یک فایل Sitemap Index یا فهرست نقشه سایت ایجاد نمائید. نکته: همین یک تگ برای هر url کافی است.
مواظب باشید که برای مطالب آرشیو شده خود به هیچ وجه استفاده نکنید چون تغییری نخواهند داشت و سبب گمراهی موتور های جستجو می شود و ممکن است در بازه ی زمانی مشخص به صفحه سر بزنند و بیهوده باشد. در این مقاله قصد داریم که مراحل ساخت سایت مپ یا نقشه سایت را با هم دنبال کنیم و از ابتدا، بودن هیچ پیش نیازی یک سایت مپ ایجاد کنیم و محتوای آن را مطابق با وب سایت خود که قبلا طراحی کرده ایم پر کنیم و از آن در معرفی به موتور های جستجو مثل گوگل یا بینگ استفاده نمائیم. اگر شما چند نقشه سایت داشته باشید و فایل Sitemap Index ایجاد کرده باشید، دیگر نیازی نیست که نقشه های سایت خود را بصورت جداگانه وارد کنید. یک فایل متنی را توسط notepad یا هر ویرایشگر متن دیگری که مد نظر دارید ایجاد کنید و نام آن را sitemap بگذارید و پسوند آن را نیز xml انتخاب کنید و فایل را ذخیره نمائید. بنابراین هر زمانی که شما صفحه جدیدی به وب سایت خود اضافه میکنید (فرقی نمیکند این صفحه به صورت وبلاگ باشد و یا یک صفحه محتوایی باشد) پیوندی به طور خودکار به فایل نقشه سایت شما اضافه می شود.
اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد مجله خبری seobythesea بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.
برای آشنایی بیشتر با نقشه سایت میتوانید به صقحه وبلاگ ما مراجعه فرمایید. که می بایست با مغادیر مانند: hourly, daily, weekly, monthly, yearly پر شده باشد. برچسب loc اجباری است و برچسب های lastmod و changefreq و priority اختیاری می باشند. ایجاد XML Sitemap: مزیت بزرگ سایت مپ xml این است که شما می توانید فراداده (metadata) ها را هم برای ارائه اطلاعات اضافه و فنی تر هر صفحه وب را داخل آن بگنجانید و آماده ارائه به ابزاری مانند ربات های گوگل کنید. در واقع همین تگ loc است که فقط اجباریست و باید حتما وارد کنید، تگ های دیگر را می توانید اصلا وارد نکنید و با وجود تگ loc داخل هر تگ url سایت مپ شما تکمیل است و مابقی تگ ها اختیاری هستند. ممکن است کدهایی که نوشته باشید دارای خطا باشند، یا ایراد تایپی در نام گذاری تگ ها و یا رعایت نکردن استاندارد های سایت مپ که در بالا عنوان شده بود. بنابراین در حالی که داشتن یک نقشه سایت و بهروز بهویژه برای شیوههای خوب سئو مفید و حیاتی است. اگر شما در از ورد پرس استفاده میکنید برای ساخت یک سایت مپ میتوانید از افزونه ورد پرس یک پلاگین دریافت نمایید.