لینک سازی داخلی و اهمیت آن در سئو و بهینه سازی سایت

حالا برای ایده های سفر محتوای جداگانه بنویسید و تنها بین این صفحات لینک داخلی ایجاد کنید. احتمالاً در برخی از وبسایت ها دیده اید که برای نشان دادن اهمیت یک کلمه کلیدی خاص، چندین و چند بار آن را به صفحات مختلف یا حتی به یک صفحه لینک میدهند. قبل از هر چیزی و حتی قبل از نوشتن محتوای سایت، چند دسته بندی مشخص و کلی برای محتوای خود در نظر بگیرید. امکان هدایت کاربران و حتی خزنده موتورهای جستجو به سمت صفحه محصول وجود دارد و این آمار فروش را بالا میبرد. اما در یک صفحه امکان استفاده از چند انکر تکست برای لینک دادن به چند صفحه وجود دارد. مثلاً اگر ما قبلا به یک صفحه خاص لینک دادهایم و در حال حاضر صفحه مورد نظر یا آدرس آن را تغییر داده ایم، باید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنیم تا دوباره کاربر را به سمت یک صفحه جایگزین هدایت کنیم. وقتی که شما لینک داخلی شکسته استفاده می کنید هم کاربر به یک نقطه بدون مقصد می رسد و هم خزنده گوگل از دست شما شاکی می شود! در طرف مقابل اگر کلمات کلیدی اصلی را به صفحه فرود خود لینک بدهید، هم اهمیت کلمات کلیدی در نتایج موتورهای جستجو بالا می رود و هم صفحه فرود شما به مرور زمان رتبه بهتری می گیرد.

اما در این بین برخی از خطاها توسط وب مسترها رخ میدهد که نتایج کلی لینک سازی داخلی را تحت تاثیر قرار میدهد و باعث میشود که کیفیت آنها پایین بیاید. یکی دیگر از مهمترین استراتژی های لینک سازی داخلی این است که شما به کمک آن می توانید صفحات مهم خود را مشخص کنید و رتبه آنها را در موتورهای جستجو بالا ببرید. در هر صورت سعی کنید که برای لینک داخلی خود به صورت دستی و بر مبنای استراتژی محتوایی خود حرکت کنید تا از بروز خطا و مشکل جلوگیری کنید. بنابراین اعتبار هر کدام از مطالب و صفحات وبلاگ شما از طریق لینک داخلی به این صفحات انتقال داده میشود و از این طریق به گوگل میگوید که این صفحات برای شما در اولویت هستند. اگر این کار انجام نشود لینک سازی داخلی ما بدون مقصد بوده و این یک امتیاز منفی است. این اشتباه گیج کننده تر از لینک داخلی شکسته است.

برای کسانی که هر گونه نگرانی در مورد دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در مورد چگونگی استفاده از مجله خبری seobythesea ، شما احتمالا می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.

مثلا شما به این افزونه می گوید که هر جایی که کلمه تور استانبول را دیدید آن را به صفحه تور استانبول لینک بده! از ریدایرکت ۳۰۱ به هنگام تغییر آدرس صفحات سایت استفاده کنید و اگر یک صفحه را دایرکت کرده اید مجدداً با آن لینک ندهید. فرض بگیرید که شما یک محتوای خاص در سایت مسافرتی خود برای تور تفلیس نوشته اید و آن را به شکل مناسب با استفاده از کلمات کلیدی ترکیبی و کلمات کلیدی LSI بهینه کرده اید. مثلاً فرض بگیرید که شما قبلاً یک صفحه با آدرس url فارسی آماده کرده اید و متوجه شده اید که نوشتن url انگلیسی بهتر است (البته هنوز کسی به صورت قطعی در مورد بهتر بودن url انگلیسی اظهار نظر نکرده است). وقتی که آدرس url را تغییر می دهید، باید از ریدایرکت استفاده کنید. اما داشتن این لینکها در یک سایت می تواند امتیازات جالب توجهی به دنبال داشته باشد. اگر این صفحه اصلی شما نیست و به دنبال رتبه گرفتن در یک صفحه ای دیگر هستید که هیچ! پس همیشه مسیر ریدایرکت های خود را مشخص کنید و ترجیحاً یک فایل مجزا برای این صفحات داشته باشید تا در لینک سازی آنها دچار مشکل نشوید.

در تمامی منابع مرتبط با سئو، استاندارد مشخصی برای لینک سازی داخلی و تعداد لینک داخلی تعریف نشده است، اما به عنوان یک قانون به خاطر داشته باشید که هر کلمه کلیدی باید یکبار و به یک صفحه لینک داده شود. لینک داخلی شکسته زمانی به وجود میآید که شما به یک صفحه خاص لینک داده باشید و برای آن مقصد مشخصی وجود نداشته باشد. با توجه به اهمیتی که لینک داخلی در ساختار سایت و هدایت خزنده موتورهای جستجو دارد، طبیعتاً اجرای صحیح آن بسیار مهم است و می تواند نتیجه کارهای ما را تحت تاثیر قرار دهد. حالا اگر در ابتدای راه هستید یا احساس می کنید که در لینک سازی داخلی دچار مشکل شده اید تا انتهای این مطلب با آرنا لرن باشید تا صفر تا صد لینک داخلی را توضیح دهیم. اصولاً وقتی که شما یک کلمه خاص را لینک می دهید، به گوگل میگوید که این کلمه برای شما اهمیت دارد و از او می خواهید که صفحه هدف شما را به عنوان یک صفحه مهم در نظر بگیرد. این اشتباه معمولاً در وب سایت هایی که از وردپرس و افزونه استفاده می کنند بیشتر دیده می شود.